Wijziging dienstregeling RandstadRail van HTM

16/04/2010 10:09

HTM Personenvervoer NV

Zaterdag 17 en zondag 18 april rijdt RandstadRaillijn 3 volgens een aangepaste dienstregeling en route vanwege werkzaamheden aan het spoor. Deze werkzaamheden vinden plaats op het traject de 'Krakeling' van RandstadRail 3. Hierdoor rijdt RandstadRail 3 alleen rechtsom door de ''Krakeling' en komen er diverse halten te vervallen.

Op het traject tussen de halten 'Seghwaert' en 'Centrum-West' in de richting van Centrum-West is geen exploitatie mogelijk. RandstadRail 3 rijdt gedurende de werkzaamheden in de 'Krakeling' uitsluitend in de richting van Loosduinen. Op het vervallen traject worden reizigers verwezen naar de halte in de tegenoverliggende richting.

Tussen de halte 'Centrum-West' en Loosduinen rijdt RandstadRail 3 de normale route. Ook RandstadRail 4 en de Erasmuslijn rijden gedurende de spoorwerkzaamheden de normale route.

In het weekend van 24 en 25 april worden de werkzaamheden vervolgd. Dan rijdt RandstadRail 3 alleen linksom door de 'Krakeling'. Meer informatie is te vinden op www.htm.net.





http://www.htm.net


Noot voor de redactie:

Noot voor redactie,