Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Zaterdag 17 april om 08.30 uur is de eerste van ruim 1.000 vaartochten tussen Enkhuizen en Stavoren.

De veerboot "Bep Glasius" en haar medewerkers hebben er weer in! Tot 29 april vaart zij tweemaal per dag naar Friesland. De eerste afvaart is om 08.30 uur en de tweede afvaart om 16.30 uur. Op Koninginnedag wordt er niet gevaren.

Vanaf mei tot en met september zijn er drie afvaarten per dag. De vaartijden zijn: 08.30 uur, 12.30 uur en 16.30 uur. Kaarten voor alle vaartochten zijn te verkrijgen bij VVV Enkhuizen e.o.. De medewerkers zijn, speciaal voor de vroege overtocht om 08.00 uur aanwezig.

Uiteraard is er ook plaats voor de fiets aan boord. Steeds meer mensen hebben een zogenaamde e-fiets. Hierdoor is de vraag naar oplaadmogelijkheden aan boord gestegen. Om in deze behoefte te voorzien zijn er aan boord speciale oplaadpunten gemaakt voor uw accu van uw e-fiets. Zowel u als uw fiets kunnen dus aan boord van de "Bep Glasius" even opladen!

Want ook de inwendige mens wordt aan boord niet vergeten. In de prachtige panorama bar of in één van de salons kunt u genieten van een hapje en een drankje terwijl u comfortabel naar uw bestemming reist.