Ingezonden persbericht


-persbericht-

()

SILENCE! I KILL YOU!

Buikspreekgenie Jeff Dunham vanaf zaterdag 17 april met eigen serie bij Comedy Central

Amsterdam, 8 maart 2010
Voor wie altijd al heeft willen weten wat de meest gevraagde stand-up comedian van Amerika en zijn vrienden buiten het theater doen, is de nieuwe 7-delige serie van Comedy Central, The Jeff Dunham Show, een must see. Hierin zie je Dunham samen met zijn roemruchte karakters Walter, Achmed the Dead Terrorist, Peanut, Melvin, Bubba J en José Jalapeño on a Stick in het theater en in het dagelijks leven als doodgewone stervelingen. Zo volgen we Dunham en Walter bij hun, door Comedy Central verplichte, bezoek aan de psychiater, zien we Peanut op een desastreuze date met Brooke Hogan en werkt Achmed aan de promotie van zijn DVD "I Kill You I Kill Me". "The Jeff Dunham Show" is speciaal voor Comedy Central gemaakt en is vanaf zaterdag 17 april om 22.30 uur te zien bij Comedy Central.

"The Jeff Dunham Show" is een nieuwe half uur durende comedy-reality show met in de hoofdrol de buiksprekende comedian Jeff Dunham en zijn uitbundige groep vrienden. Zo zien we Walter, die bekent staat als een chagrijnige zeurende oude man; Achmed the Dead Terrorist, een dode Al Qaida terrorist met serieuze frustraties; Bubba J, een Hillbilly met een voorliefde voor tieten en bier; José Jalapeño on a Stick, de pratende peper; de narcistische paarse Peanut en Melvin, een superheld zonder krachten.

Het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine riep Dunham eerder al uit tot meest populaire stand-up comedian van de Verenigde Staten. Niet verwonderlijk dus dat kaarten voor de shows in de HMH op 14, 15 en 16 april binnen een paar minuten waren uitverkocht! Meer dan 10.000 kaarten zijn er over de toonbank gegaan. Een unieke gebeurtenis: Een buitenlandse comedian verkocht nog nooit zoveel kaarten in zo'n korte tijd in Nederland. In Nederland kennen we Jeff Dunham vooral als de man achter de buikspreekpop 'Achmed, the Dead Terrorist'. Met 'Silence! I Kill You' heeft Jeff Dunham vorig jaar definitief zijn naam gevestigd in Nederland. Er zijn maar liefst 50.000 Jeff Dunham dvd's verkocht, zijn shows op Comedy Central hebben alle kijkcijfer-records gebroken en van de alom bekende ringtone 'Silence! I Kill You' zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

The Jeff Dunham Show is te zien vanaf zaterdag 17 april om 22.30 uur bij Comedy Central


- EINDE BERICHT ­

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoek ik u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.