Gemeente Borsele

Finale 2nd influenZ op zaterdag 17 april

Tien bands doen mee aan de finale van 2nd influenZ op zaterdag 17 april van 19.00 tot 01.00 uur in popcentrum De Klomp in Ovezande. Het belooft een spannende avond te worden. Voor de winnaars liggen er een geldprijs, fotoshoot, deelname aan de Zeeuwse belofte 2010 en optredens bij Klomppop, Koninginnenach âs-Heerenhoek en Mosselrock in het verschiet.

De deelnemende bands aan de finale 2ndInfluenZ 2010 zijn Dan Musk, The Chimney, Volt Violin, Dehumanization, ZINK, Double C, ZinVol, Semiazas, Bente Alice, Mastah-D, Lobo & Demoza. De genres variëren van hip hop tot rock. Tijdens het juryberaad verzorgt de winnaar van vorig seizoen 2nd influenZ, Infinite Mind, een special act. De jury bestaat uit Bert van Leerdam, Anja van Ast en Jeroen Polderman.

Kaarten voor de finale kosten vijf euro en kunnen alleen aan de deur worden gekocht. Busvervoer van en naar Ovezande is gratis. Informatie hierover is te vinden op jongerenraadborsele.nl. 2nd influenZ is een project van de Jongerenraad Borsele en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland.