Ingezonden persbericht


***PERSBERICHT***

DE GASHOUDER IS KLAAR VOOR DE FINALE VAN KUNSTBENDE!

De 3FM-awards zijn achter de rug....
De Gashouder wordt schoongeveegd, want op zaterdag 17 april vindt de 20ste finale van Kunstbende plaats. Kunstbende neemt de Gashouder over van 3FM, met alles erop en eraan! Het zal een overweldigend gevoel zijn voor hét jong creatief talent, om op het indrukwekkende podium van de magistrale Gashouder te staan, voor een massaal publiek!

Het wordt namelijk druk morgen. Kunstbende houdt rekening met 5.000 man publiek, want alle deelnemers van 1991 tot nu zijn uitgenodigd. Daarnaast kunnen 'zij' die nooit hebben gewonnen, een tweede kans grijpen op het ludieke Zoete Wraak Podium.

Het zal spannend zijn of jurylid Taal Saskia Noort, er morgen bij zal zijn. Zij zit vooralsnog vast in het buitenland. Jaja, ook bij Kunstbende gooit dé vulkaanuitbarsting roet in het eten.... Dit mag de pret niet drukken. Het wordt een jubileumeditie om nooit te vergeten! Kunstbende 2010: The Time is Now!

Kunstbende is dé jongerenorganisatie voor cultuurparticipatie. De wedstrijd is één van de pijlers waarbij jongeren van 13 tot 19 kunnen meedoen aan acht kunstdisciplines: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film & Animatie, Muziek, Taal en Theater & Performance. Deelname aan Kunstbende is gratis. Alles kan en mag, als het maar geïnspireerd is op het thema TIJD.

De finale op zaterdag 17 april in de Westergasfabriek in Amsterdam is voor iedereen toegankelijk. Kaartjes kosten ¤ 7,50 of ¤ '¬ 5,- met CJP-pas. Meer informatie over Kunstbende is te vinden op de website: www.kunstbende.nl.

()

- einde persbericht ­



Ingezonden persbericht