Politie Zeeland


---
Z-728-2010 Tractaatweg uren dicht voor onderzoek na ongeluk
Vrijdagmiddag is de Tractaatweg ter hoogte van Sluiskil enkele uren afgesloten geweest na een ongeval.
De Zeeuwse politie deed onderzoek na een aanrijding die had plaatsgevonden op de Tractaatweg.

Omstreeks 14.00 uur reed een 39-jarige automobiliste uit Alblasserdam over voornoemde weg. Zij kwam uit de richting van België. De vrouw kwam erachter dat zij verkeerd was gereden en dacht een goede plek te hebben gevonden om haar auto om te draaien. (Dit is niet toegestaan op die plaats.)

Zij zette haar auto op de vluchtstrook en draaide de weg op. Hierbij zag zij een personenauto over het hoofd, waardoor een aanrijding ontstond. De auto waar zij tegenaan reed werd bestuurd door een 30-jarige vrouw uit Axel. In deze auto zat ook het 8-jarige zoontje van deze vrouw.

Door de botsing slipte de aangereden auto van de weg en kwam tot stilstand in een sloot.

Door ambulancemedewerkers is de 30-jarige Axelse naar het ziekenhuis overgebracht voor onderzoek. Over haar verwondingen is nu nog niets bekend. Het zoontje van de vrouw raakte niet gewond, evenals de vrouw uit Alblasserdam.

Forensische onderzoekers van de Zeeuwse politie hebben onderzoek gedaan op de plaats van het ongeval. Om de onderzoekers hun werk goed en grondig te kunnen laten doen is de Tractaatweg ter hoogte van Sluiskil enkele uren afgesloten geweest. Allebei de personenauto's zijn weggesleept door een takelbedrijf, vermoedelijk worden zij total loss verklaard. De kentekenbewijzen zijn ingevorderd door de politie.

Politie Zeeland