Politie Gelderland-Zuid

Twee alcohol-aanhoudingen op rustig lentefeest

Kerk-Avezaath, 17-04-2010 o De eerste avond van het lentefeest in Kerk-Avezaath is rustig verlopen. Aan het einde van het feest, zo rond 02.00 uur, werd een dronken man aangehouden die niet bij het feestterrein weg wilde gaan. Even later werd ook een automobilist met alcohol op aangehouden.

Aan het einde van het feest zagen agenten hoe de beveiliging veel moeite had om een dronken man van het feestterrein te krijgen. Agenten kwamen te hulp en sommeerden de man om weg te gaan. Kort daarna kwam hij weer terug en wilde weer het terrein op. De man, een 27-jarige inwoner van Kapel-Avezaath, luisterde niet naar de vorderingen om weg te gaan. Daarop kon hij uiteindelijk met veel moeite worden aangehouden. Omdat hij zich zo verzette, moest hij uiteindelijk geboeid worden afgevoerd. Hij is naar het politiebureau in Tiel gebracht om zijn roes uit te slapen en om verhoord te worden.

Op de Dorpsstraat werd rond 2.15 uur een bestuurder aangehouden die een slok teveel op had. De man, een 43-jarige inwoner van Buren, blies bij ademanalyseonderzoek op het bureau 635 ug/l terwijl 220 ug/l is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Bij het CBR is een verzoek gedaan om de rijvaardigheid van deze automobilist te onderzoeken.

(11)

Laatst gewijzigd 17-04-2010 10:32 | © Regio Gelderland-Zuid |