17 april wereldcircusdag bij Magic Circus


Gratis circusworkshops en meet en greet

AMSTERDAM, 20100330 -- Een open circusdag, spectaculaire gratis circusworkshops, 36 vliegende Monte Carlosterren, en vele andere circusartiesten staan zaterdag 17 april klaar om een grote schare publiek te vermaken. Eens in het jaar is het Wereld Circusdag, en dat wordt bij het Magic Circus aan de Radioweg groots gevierd.

Vanaf 10:30 uur worden gratis, circusworkshops aangeboden, en om 16:00 uur volgt de 90 minuten durende spectaculaire voorstelling Babayaga.

Anti-Alzheimer
Circusfans en artiesten kunnen overdag gebruik maken van de circuspiste, meedoen met de diverse workshops. Lopen op het strakke koord, op de loopkogel, bordjes draaien, lassowerpen, voor 50+ers een kennismakingsles met de speciale Train je brains Anti-Alzheimer jongleertraining.

Bloeddorstige dieren
Naast demonstraties van circustechnieken ook het kleinste circus van de Benelux met de meest bloeddorstige dieren die je je kunt voorstellen, en er is een Circusweb en Circushyves meet en greet met de Magic artiesten, o.a. de beroemde Monte Carlo circusster Andrejs Fjoderovs met zijn onvolprezen duivennummer, Jofri en Kladza, en clown Mika. Er zijn diverse informatiestands.

Inschrijven voor workshops,
De circusdag is een breed gedragen initiatief van Jan Jimmink van de Circus Hyves groepen, Gera de Leeuw, www.circusevents.nl Het redactieteam van www.circusweb.nl en het Magic Circus www.magic-circus.com. Belangstellenden voor de workshops kunnen zich alvast melden bij info@circusevents.nl