Zaterdag 17 en Zondag 18 april: Nationale Open Golfdag

09/04/2010 10:00

Nederlandse vereniging van golfaccomodaties

Altijd al een keertje willen golfen of een kijkje willen nemen op een golfbaan? Bent u nieuwsgierig naar de golfsport? U bent van harte welkom op de Nationale Open Golfdag 2010!

Op zaterdag 17 en zondag 18 april openen 114 golfbanen door heel Nederland hun deuren voor publiek. U kunt in dit golfweekend gratis en vrijblijvend kennismaken met een van de snelst groeiende sporten van Nederland.

Iedereen is welkom om op één van de deelnemende banen een kijkje te komen nemen en om een balletje te slaan. Dus wilt u zelf een keer golfen samen met uw vrienden en/of familie, kom dan gerust langs tussen 12:00 en 17:00. Een aantal golfbanen heeft afwijkende begin- en eindtijden. Kijk daarom voor de zekerheid op www.opengolfdag.nl.

Golf een sport voor je leven!

Tijdens de Nationale Open Golfdag op zaterdag 17 en zondag 18 april is iedereen welkom om kennis te maken met de golfsport, van jong tot oud. Met het Thema 50+ besteden we dit jaar extra aandacht aan de vijftig plussers. Golf is één van de weinige sporten dat tot op hoge leeftijd beoefent kan blijven worden. Golf is daarom ook een uitgelezen sport om er op uw vijftigste jaar nog mee te beginnen. Naast dat golf een sociale, uitdagende en ontspannende sport is, is golf door de beweging tijdens een ronde ook heel gezond.

Wat kunt u verwachten tijdens de Nationale Open Golfdag?

Op vaste tijstippen worden door golfprofessionals de basisvaardigheden uitgelegd. U kunt deelnemen aan verschillende clinics, wedstrijden, of zelfs al een beginnerscursus volgen. Vanzelfsprekend zullen er rondleidingen gegeven worden over het hele golfcomplex. In het clubhuis kunt u terecht voor informatie over lidmaatschappen, beginnerscursussen, het golfvaardigheidsbewijs, speelmogelijkheden en natuurlijk voor een kopje koffie met iets lekkers. In de golfshop krijgt u daarnaast uitleg over de uitrusting en kunt u eventueel al een golfles of cursus boeken als u verder wilt met het spelletje.

Wilt u weten welke golfbanen er meedoen? Kijk op www.opengolfdag.nl voor meer informatie.

Familie, vrienden en collega's uitnodigen?

Het heerlijke golfgevoel van de frisse buitenlucht, de heerlijke natuur, het prettige sociale contact en natuurlijk het grote plezier van de golfsport met iemand delen? U kunt dit gevoel met iedereen delen door ze met een online ansichtkaart uit te nodigen voor de Nationale Open Golfdag 2010. Op www.opengolfdag.nl kunt u een persoonlijke ansichtkaart maken en zoveel mensen uitnodigingen als u wilt!

De Nationale Open Golfdag wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) brancheorganisatie voor golfbanen in Nederland, in samenwerking met de Nederlandse Golf Federatie (NGF) overkoepelende service-organisatie voor alle golfers in Nederland en de Professional Golf Associatie (PGA Holland) voor de professionalisering van golfend Nederland. Tevens is de Nationale Open Golfdag onderdeel van de Nationale Sportweek, www.nationalesportweek.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.opengolfdag.nl