Academisch ziekenhuis Maastricht

Sponsorloop voor ROPARUN Publicatiedatum: 09-04-2010 Bron: SdC Auteur: SdC Datum: 09-04-2010

De Roparun is een loopevenement over 530 kilometer, dat als doel heeft geld op te halen voor mensen met kanker. De teams, waaronder ook het team van de Kinder Intensive Care (PICUontheMOVE) uit het Maastricht UMC+, starten in Parijs en finishen 46 uur later in Rotterdam. Om sponsor-gelden hiervoor te werven organiseert het PICUontheMOVE team van de Kinder Intensive Care van het azM op zaterdag 17 april 2010 een sponsorloop waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Roparun.

Kinder Intensive Care van het azM organiseert deze sponsorloop om geld in te zamelen voor de Roparun. Zowel teams als individuele deelnemers van alle leeftijden en niveau's kunnen deelnemen aan deze sponsorloop. De start vindt plaats tegenover de hoofdingang van het AZM. Het parcours bestaat uit rondjes van ongeveer 2,2 kilometer. Er kan gestart worden vanaf 10:00 uur 's ochtends en de laatste lopers kunnen finishen om 15:00 uur 's middags.

Het is de bedoeling van de deelnemende teams - die maximaal vijf personen mogen tellen - om gedurende 5 uur een zo groot mogelijke afstand af te leggen. Individuele lopers hebben de mogelijkheid om zelf het aantal ronden te bepalen dat men wil lopen. Voor de kinderen is een kleiner rondje voorzien van circa 500 meter.

Parcour Het parcours van 2,2 km is beveiligd en er is voorzien in catering, muziek, finishcertificaat en gratis parkeren.

Kosten De deelnamekosten per team bedragen 50 euro en individuele deelnemers betalen 1,00 per ronde met een maximum van 5 euro. Inschrijven individueel kan ook ter plaatse.

Meer informatie op www.picuonthemove.nl en op www.roparun.nl