Ingezonden persbericht


Waarschuwing!!

De meest gezochte terrorist is binnenkort weer te zien bij Comedy Central! Hij is meedogenloos, explosief en populairder dan Lady GaGa.

Achmed the Dead terrorist!

Deze hele week is Achmed het middelpunt van de belangstelling. De dode terrorist staat samen met buikspreeksensatie Jeff Dunham niet alleen 3 avonden in een uitverkochte Heineken Music Hall, de serie "The Jeff Dunham Show" gaat aanstaande zaterdag ook nog in première bij Comedy Central. In deze 7 delige serie zie je wat de meest gevraagde stand-up comedian van Amerika en zijn vrienden buiten het theater doen. Zo zie je Dunham samen met zijn roemruchte karakters Walter, Achmed the Dead Terrorist, Peanut, Melvin, Bubba J en José Jalapeño on a Stick in het theater en in het dagelijks leven als doodgewone stervelingen. We volgen Dunham en Walter bij hun, door Comedy Central verplichte, bezoek aan de psychiater, zien Peanut op een desastreuze date met Brooke Hogan. Verder werkt Achmed aan de promotie van zijn DVD "I Kill You I Kill Me".

"The Jeff Dunham Show" is speciaal voor Comedy Central gemaakt en is vanaf aanstaande zaterdag 17 april om 22.30 uur te zien bij Comedy Central.

Groetjes

Jody

Jody Verver | Press & Communications Executive Comedy Central tt Neveritaweg 6 | 1033 WC Amsterdam | The Netherlands

T : +31(0)20 - 4937164

M: +31(0)6 - 41902734
E: jody.verver@mtvne.com
W: www.mtvnetworks.nl
www.twitter.com/javerver