Evangelische Omroep

DE VETSTE TESTEN IN NIEUW SEIZOEN CHECKPOINT
Vanaf zaterdag 17 april, 09.40 uur op Z@pp, Nederland 3

Kun je verhuizen zonder verhuisdozen? Wie zijn er beter in DJ'en: de jongens of de meiden? Je gaat het zien in een nieuw seizoen van Checkpoint, gepresenteerd door Klaas van Kruistum, dat zaterdag 17 april begint. De Jongens Meidentest blijft bestaan, maar er zijn ook een aantal nieuwe rubrieken. Wat kun je allemaal doen in 1 minuut? In de oven: wat is hittebestendig en wat niet? In de windtunnel: Kun je een tentje opzetten bij windkracht 9? Onbreekbaar: is een onbreekbare toiletbril echt onbreekbaar? Het testteam van Checkpoint wordt ondersteboven gehangen om te testen wat je allemaal ondersteboven kan doen, zoals cornflakes eten, cola drinken, bowlen en je haar wassen. Daarnaast is er elke aflevering een prijsvraag, met een Checkpoint goodybag voor de winnaar. Kijk voor meer info op www.eo.nl/checkpoint

Aflevering 1-17 april
In de eerste aflevering gaan we kijken of het mogelijk is om ondersteboven te eten. En verhuizen zonder verhuisdozen? Dat kan met de Checkpoint verpakkingstest! Natuurlijk strijden de jongens en meiden weer tegen elkaar. Het testteam gaat tot het uiterste! Lopen op een heel dun koord en slingeren aan de hoogste trapeze. Wie is de beste circusartiest?

Aflevering 2-24 april
Heb jij wel eens het gevoel door de wind te worden weggeblazen? We gaan in een gigantische windtunnel testen of dat echt kan gebeuren. En wat kun je eigenlijk allemaal doen met stikstof? DJ'en in een discotheek voor heel veel publiek, wie zijn daar beter in? De jongens of de meiden?

Noot voor redactie,

Evangelische Omroep