TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 14-04-2010

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 17 april
Radio 2 - 16.00 uur

LUCIE SILVAS IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 17 april ontvangt Daniël Dekker in TROS MUZIEKCAFÉ:

Lucie Silvas. Haar album 'Breathe In' heeft in Nederland de platina status behaald. Daarna kwam haar eerste nummer 1-hit in met 'Everytime I think of you'. Dit duet zong ze samen met Marco Borsato.

Valerius. Het begint allemaal met de twee broers Jesse en Kay die besluiten gitaar te gaan spelen. In 2007, na jaren spelen samen, beginnen ze de band Valerius. In 2008 kiest 3 FM Valerius als 'Serious Talent'. Hun eerste single 'She doesn't Know' slaat ernorm aan. In januari 2010 debuteerde Valerius op Noorderslag en nu is er dan hun eerste album.

Singersongwriter JW Roy. Hij schreef mee aan nummers voor Guus Meeuwis en Frans Bauer. Bovendien zingt hij de tweede stem op Freek de Jonge's laatste cd. JW Roy's nieuwe album bevat elf Nederlandse liedjes uit zijn theatervoorstelling 'JW Roy weet het zeker'.

Tuomo komt uit Helsinki. Zijn debuutalbum uit 2007 'My Thing' komt meteen binnen in de Finse top 10 en hij wint er een Finse Grammy mee. Zijn tweede album 'Reaches out for you' is ook in Nederland uitgekomen.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl