Ingezonden persbericht

Persbericht
Datum: 31-03-2010
Beautiful FASHION

Zaterdag 17 april

Beautiful Events presenteert 'Beautiful Fashion' op zaterdag 17 april 2010, in club Panama, te Amsterdam.
Beautiful Fashion is een mode en beauty gerelateerd concept van Beautiful Events. Het concept is speciaal in het leven geroepen voor het nettere en goedgeklede uitgaanspubliek, dat tevens van mode feesten en beauty houdt. We starten de avond met een modeshow en eindigen met een Adembenemend feest. De muziek tijdens de modeshow in het theater wordt verzorgd door niemand minder dan Erick E.
Elke dame wil er natuurlijk op haar best uitzien voordat zij de deur uit gaat om een avondje te gaan stappen. Geen stress als je er nog niet helemaal tip en top uit ziet wanneer je het huis verlaat. Want op het feest Beautiful Fashion kunnen de dames bij binnenkomst gratis langs de nagelstylistes, visagisten en haarstylistes in de Studio.
Onder het genot van goede DJ's: Jip Delux en Juvanice worden de dames hier flink onder handen genomen door vanavondnaardekapper.nl

De mode beleving wordt doorgezet in de grote zaal, met een waanzinwekkende modeshow van Elka fashion met live muziek verzorgd door Mr Erick E himself!
Na de modeshow gaat de verwennerij tot in de laatste uurtjes door. Iedereen kan dan volop genieten van top Dj's: Chocolate Puma, Leroy Styles, Brothers in the booth, Cincity's Yazz en Dekky.

En Beautiful fashion laat haar bezoekers natuurlijk niet zomaar weg gaan en daarom worden er aan het einde van de avond aan de dames goodiebags van L'Oréal uitgedeeld.

Line up
Theater: Chocolate Puma, Erick E, Leroy Styles, Cincity's Yazz, Dekky & brothers in the booth & Mc Elton Jonathan
Studio: Dj's: Juvanice & Jip Deluxe hosted by: by vanavondnaardekapper.nl, L'oreall en Universal Nails.

Chocolate Puma
Vele mooie jaren zijn gepasseerd tussen hun eerste monster hit Give it Up en nu. Geboren als eerste generatie house producers, heeft er ondertussen een complete revolutie plaatsgevonden voor Zki & Dobres. Van de eerste simpele sampler, tot een complete digitale studio in je laptop. Dj Zki & Dobre aka Chocolate Puma, zijn verantwoordelijk voor zoveel producties in verschillende soorten en maten dat ze moeilijk te categoriseren zijn. De ware aard van hun inspiratie zal altijd een geheim blijven maar Chocolate Puma heeft de gave om zichzelf altijd te herontdekken en verbeteren. Een ding staat voorop bij Chocolate Puma en dat is dat ze staan voor kwaliteit! Mede door mix cd op de onlangs uitgebrachte Defected-Amsterdam edition is er vandaag de dag een complete nieuwe generatie die de muziek van Chocolate Puma enorm waardeert zonder de volledige historie hiervan te weten. Dit kan niet meer dan betekenen dan dat dit garant staat voor een avond genieten

Erick E
Erick E begon zijn carrière als hiphop-dj in discotheek Prinsenhof in Zaandam. Maar staat nu bekent als een van de succesvolste house dj's van Nederland. Hij vooral bekend door Housequake, wat hij samen met Roog doet, en Sneakerz, dat hij samen met Fedde Le Grand organiseert.

Leroy Styles
Leroy styles staat voor groove, minimal en funky techno, of zoals hij het graag noemt: gewoon 'house'.
Leroy werd verliefd op house muziek in de vroege jaren 90 en begon met mixen in 1995. En nu, anno 2010 is hij een bekende in de Nederlandse clubscene en bijna niet meer weg te denken uit het clubleven.

Cincity's Yazz
Deze dames vormen een illuster DJ duo en hebben rondom Rotterdam al aardig wat zalen afgebroken; zij maakte hun debuut bij het feest my place in Dordrecht en zijn onlangs benoemd tot resident van looks in de thalia lounge. Cincity's Yazz is nieuw. Fresher kan het niet. Twee prachtige dames in de booth is sowieso een leuk gezicht, maar ze kunnen nog draaien ook! Pas op voor deze ladies! Join the love and enjoy their love for house music, welke beinvloed is door o.a. afrikaanse en jazz invloeden.

Brothers in the Booth
Brothers in the Booth! De nieuwe sensatie 'behind the decks; Back2back to another dimension! Verwacht een muzikale reis langs Ibiza, Miami en vanzelfsprekend alle dampende internationale clubs. Het publiek kan een zomerse sound verwachten van house, deephouse en techhouse. Waarbij overigens de vocals een belangrijke, essentiële rol zullen vervullen: 'Because house is a feeling'! ;-)

Dj Dekky
De naam DJ Dekky stond het afgelopen jaar steeds vaker vermeld in de line up van verschillende grote clubs. Dekky heeft op zijn vijfentwintigste al een indrukwekkende lijst op zijn naam staan.
Afgelopen zomer stond hij niet alleen te draaien in Bloemendaal en Zandvoort aan Zee, maar ook op Ibiza.

Tickets
Voorverkooptickets
De online voorverkooptickets zijn slechts E15,00- en zijn verkrijgbaar via www.paylogic.nl, www.panama.nl en alle Free Record Shops/ Primera shops in Nederlands.
Naast alle voorverkooptickets zijn er ook een genoeg aantal tickets beschikbaar aan de deur, mits het natuurlijk op de avond zelf is uitverkocht. Wil je dit evenement niet missen? Dan raden wij je persoonlijk aan om je tickets in de voorverkoop te halen en teleurstelling aan de deur te voorkomen.

VIP arrangement:
Voor de feestliefhebbers die de avond in nog meer luxe willen meemaken, zijn er ook speciale viparrangementen. Viparrangementen die bestaan uit: je eigen viptafel met persoonlijke bediening, valetparking, vipingang, 'meet en greet' met je favoriete artiest en ga zo maar door. Voor meer informatie of reserveringen kun je mailen naar vip@beautifulevents.nl of naar Clint@jimmycoldwell.com

Beautiful FASHION - zaterdag 17 april

Line-up: Theatre: Chocolate Puma, Erick E, Leroy Styles, Cincity's Yazz, Brothers in the booth. DJ Dekky ,MC Elton Jonathan

Studio: Juvanice & Jip Deluxe

Aanvang: 23:00 uur
Entrance at door: More
Presale: E 15,- via www.panama.nl (Paylogic), Primera Shops, Free Record Shops
Dine & Dance E 35,- ( Beautiful Fashion menu+ clubticket)