Airport Weeze


Fishermans Friend StrongmanRun 2010 - Weeze heeft het weer voor elkaar!

(Bonn, september 2009) Nu is het zeker: de 4e Fishermans Friend StrongmanRun vindt plaats op 18 april 2010 op het terrein van Airport Weeze in de Niederrhein. Op het voormalige Air Force Areaal worden de lopers andermaal met de talloze natuurlijke en zware hindernissen geconfronteerd. De mogelijkheden op het luchthaventerrein zijn echter nog lang niet uitgeput en men kan nu al benieuwd zijn, hoe het parcours er volgend jaar uitziet. Eén ding is zeker: weliswaar moeten de deelnemers zelf lopen, maar voor een schoon hoofd en sterke zenuwen zorgen de pastilles van het Britse trendmerk!

Het terrein is gewoon voorbestemd voor de moeilijkste loop aller tijden! Als ik aan de meer dan 10.000 erg gelukkige gezichten van de finishers van de afgelopen 2 jaar denk, ben ik er van overtuigd dat wij de juiste beslissing genomen hebben. Het areaal representeert de perfecte speelweide voor alle deelnemers, op zoek naar een echt grote uitdaging. Aldus Michael Geiseler, Fishermans Friend Regional Business Manager Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Meer dan 14.000 lopers hebben zich al aangemeld, zonder te weten waar de Run plaats zal vinden. Vanaf 7 september hebben ze dan de mogelijkheid, zich nog voor de officiële inschrijving onder www.fishermansfriend.de/strongmanrun aan te melden. Alle overigen moeten dan nog één week tot 14 september wachten en hopen dat de meest spectaculaire wedstrijd met hindernissen niet volgeboekt is. Want slechts in totaal 8.000 lopers krijgen een plaats op de begeerde starterslijst.

Op zaterdag 17 april 2010 om 13.00 uur kunnen de deelnemers hun starterspakket in Weeze afhalen. Op zondag 18 april om 12.00 uur s middags wordt dan eindelijk het
vurig verlangde startschot voor de zwaarste loop aller tijden gegeven.

Het blijft natuurlijk spannend actuele informatie over het parcours en de verschillende hindernissen wordt de komende weken en maanden bekend gemaakt via internet op www.fishermansfriend.de/strongmanrun of via de twitter codering www.twitter.com/strongmanrun.

Nieuw aan boord als sterke Running-Partner: New Balance

New Balance, met het hoofdkantoor in Boston Massachusetts, is wereldwijd één van de grootste producenten van sportschoenen en kleding. Het in het jaar 1906 opgerichte familiebedrijf is in vele opzichten uniek. New Balance produceert sportschoenen in verschillende breedtes, stelt functionaliteit boven mode en geeft de voorkeur aan eigen productielijnen. Op dit moment heeft New Balance 5 fabrieken in de USA en 1 in Groot-Brittannië. Toen Jim Davis de onderneming in 1972 overnam, had hij 6 medewerkers in dienst die 30 paar schoenen per dag produceerden. Intussen werken er wereldwijd meer dan 4.000 medewerkers bij New Balance die per jaar ca. 35 miljoen paar sportschoenen produceren.

Meer op: www.newbalance.de

Never be without a friend dacht James Lofthouse, toen hij in 1865 de eerste Fishermans Friend-Pastille ontwikkelde. De apotheker zocht oorspronkelijk naar een werkzaam middel ter bescherming van de keel bij ruw weer, waar de vissers uit het N.W.-Engelse Fleetwood bij hoge zee voortdurend aan blootgesteld werden. De sterke pastilles zijn intussen in 12 verschillende soorten verkrijgbaar en worden ook nu nog volgens het originele recept van James Lofthouse geproduceerd. Oorspronkelijk voor de sterkste mannen uit Fleetwood, vandaag trouw aan de leus Zijn ze te sterk, ben jij te zwak, voor iedereen die sterk genoeg is. De pastilles van het topmerk Fishermans Friend behoren tot de meest verkochte bonbons in Duitsland.