Burgers Zoo

Dolfje Weerwolfje Dag op zondag 18 april

Kom jij ook naar de Dofje Weerwolfje Dag?

Grrr...ik zie je op zondag 18 april

Om het jaar, als de lente net begint, is het tijd voor de Dolfje Weerwolfje Dag. Dit jaar is het weer zover! Alle Dolfjefans zijn van harte welkom om op zondag 18 april langs te komen en mee te doen met alle activiteiten!

Paul van Loon met bril

Wat is er die dag allemaal te doen?

Heel veel! Paul van Loon en zijn band treden op, Paul van Loon en Hugo van Look signeren, je kunt je laten schminken als Dolfje of als Noura, er wordt voorgelezen, je kunt een tekenworkshop bijwonen van Hugo van Look, je kunt je eigen Dolfjeluisterboek opnemen, een Dolfjemenu eten in het restaurant en je kunt meedoen aan de karaoke.

Ook is er een speciaal Dolfje Weerwolfje arrangement bij het Stay Okay Hostel in Arnhem. Benieuwd wat dit precies inhoudt? Kijk hier!

Ben je lid van de Dolfje Club? Dan krijg je extra kortingen EN een mooi cadeautje, alleen voor leden. Ben je nog geen lid van de dolfje Weerwolfje Club, klik dan hier om lid te worden.

Dolfje Weerwolfje

Waar meld ik me aan?

Je hoeft je alleen maar aan te melden als je naar een optreden van Paul van Loon met zijn band Ander Gespuis wilt. Wees er snel bij, want er zijn maar 1.100 plekken beschikbaar. Voor alle overige Dolfje-activiteiten hoef je je niet aan te melden. Het enige wat je moet doen is een gewoon entreekaartje kopen bij de kassa. Met dit kaartje kun je gratis meedoen aan alle activiteiten.

Om aan te melden, klik dan hier. Je komt dan op de officiële Dolfje Weerwolfje website, met daarop het aanmeldformulier.

Oh, wil jij laten zien dat je lid bent van de Dolfje Weerwolfje Club? Neem dan je rode Dolfje Club rugzak mee, dan kunnen jullie elkaar herkennen.

Grrrroetjes van Dolfje!
« ga terug

Zakelijk

Burgers' Zoo heeft niet alleen voor de dagbezoeker veel te bieden, maar ook voor de zakengast.
> Safari Meeting Centre> Vergaderen> Ontbijt, lunch, diner> Receptie> Entertainment> naar zakelijk

.

> Alles over de serie

Extra voordelen abonnementhouders!

Sinds 1 januari 2010:
Zeer voordelige verlenging50% korting Artis, Blijdorp, EmmenKorting andere NVD-dierentuinenZomerse/Winterse Avond(t)urenGratis ZieZoo en avondlezingen> overzicht alle voordelen
Burgers' Zoo o Antoon van Hooffplein 1 o 6816 SH Arnhem o Nederland o (026) 442 45 34 o info@burgerszoo.nl Made in Arnhem The Green Key