FloraHolland


Jubilerend FloraZON geeft groots Bruidsfeest

VENLO (1 april 2010) - Zondag 18 april a.s. is het exact 5 jaar geleden dat Cash & Carry FloraZON in Venlo haar deuren opende. Om dit bijzondere moment te vieren organiseert FloraZON deze dag een Bruidsfeest.

Toparrangeurs uit zowel binnen- als buitenland toveren FloraZON om tot een waar huwelijksparadijs. Zo is er natuurlijk een breed scala aan bruidsbloemen te bewonderen, zoals bruidsboeketten, auto en koetsversieringen, vernieuwende corsages, een bruidstaart van bloemen, tafelschikkingen en nog veel meer. Onder het motto `FloraZON, al 5 jaar uw inspiratiebron' is er een bijzondere presentatie waarin alle activiteiten van de afgelopen vijf jaar nog eens de revue passeren.

Tijdens het Bruidsfeest geven de Flower-Toppers een speciaal bruidsoptreden. Naast demonstraties zijn er voor de bezoekers bloemschikwedstrijden en workshops. Visagisten trakteren de bezoekers op een beautybehandeling en arrangeurs maken dit af met bloemen zoals een lichaamsversiering, haarstukje of corsage. Op de catwalk presenteren modellen naast de meest trendy bruidsboeketten ook de laatste bruidsmode. Het jubilerende FloraZON trakteert bezoekers uiteraard ook op een hapje en drankje.

Diverse kwekers en veredelaars van FloraHolland promoten hun producten op deze show. Een belangrijke rol hierbij is weggelegd voor zomerbloemen, die via het project PurE Summerflowers onder de aandacht worden gebracht. Kwekers van deze kleurrijke en typisch Hollandse bloemen zijn tijdens deze dag aanwezig om productinformatie te geven.

FloraZON wil vakmensen uit de branche op deze dag boordevol activiteiten vermaken en voorzien van ideeën, praktische tips en inspiratie! Meer informatie is ook te vinden op www.florazon.nl