Airport Weeze


Heropening van de Reismarkt op 18 april 2010

Een dagje uit naar Airport Weeze:

Weeze De Reismarkt van de luchthaven is verlaagd en heeft zijn intrek genomen in een nieuwe, ruime rij winkels op de begane grond van de terminal. Op zondag 18 april wordt de opening samen met de bezoekers en passagiers van de luchthaven gevierd. Van 11.00 tot 17.00 uur nodigen de reisbureaus u uit voor een gezellige middag met schminken voor de kinderen, een rad van fortuin en vele andere prijzen. De winnaar van de hoofdprijs gaat naar huis met een verre reis naar Egypte, een reis naar het zonnige eiland Fuerteventura of een exclusieve hotelvakantie naar Turkije voor 2 personen. Genoeg redenen om dit feest op Airport Weeze niet te missen.

Ook nu de reisbureaus zich op de begane grond bevinden zullen ze met aanbiedingen blijven komen. Vooral de 9 reisbureaus op de luchthaven hechten veel waarde aan de comfortabele en ontspannen sfeer, waarbij iedereen vrijblijvend om advies kan vragen. Zoals gewoonlijk zullen er dagelijks meer dan 1000 nieuwe aanbiedingen zijn, waarvan vele direct vanaf Airport Weeze. De reismarkt op Airport Weeze is zoals altijd dagelijks geopend.
Nieuw in de reismarkt bevindt zich ook de Tourist Information, een samenwerkingsverband van Niederrhein Tourismus en 2-Land Reisen.

De opening zal plaatsvinden op zondag 18 april van 11.00 tot 17.00 uur in de terminal van Airport Weeze. De entree is gratis. Op parkeerplaats P1 en P2 betaalt u het shopping-parkeertarief van max. 3,-.