Deelgemeente Charlois Rotterdam

Ed Goverde opent trimroutes Zuiderpark

Zondag 18 april om 14.00 uur worden in het Zuiderpark drie nieuwe trimroutes geopend. Dagelijks bestuurder Ed Goverde zal op dat tijdstip een groepje trimmers weg schieten op de promenade bij het Zuiderpark Avonturen Point bij de kanovijver.

Een aantal jonge atleten van de schoolsportvereniging Pendrecht trimt samen met alle trimmers uit Zuid die mee willen doen vanaf ZAP naar het sportplaza, waar ze een rondje van 400 meter sprinten om vervolgens rustig trimmend terug te keren naar ZAP.

De trimroute wordt gemarkeerd door punaises die laten zien hoeveel meter je al getrimd hebt. In het park zijn drie routes met deze punaises gemarkeerd. Iedere trimmer die deze dag meedoet aan de opening krijgt een tegoedbon van ZAP. Hiermee kun je deze middag of een andere keer een kano, kayak of step huren bij ZAP.

TOS Zuiderpark organiseert dit evenement in opdracht van de deelgemeente Charlois. Trimmers die mee willen doen kunnen contact opnemen met Marcel de Jong 010-2238714 of 06-10917655 of Kaj Dijkhuizen 06-18928202.