Hoofdrol voor Vodafone 360 Samsung H1 in The Phone bij RTL 5

15/04/2010 15:31

Vodafone Libertel NV

Hoofdrol voor Vodafone 360 Samsung H1 in het nieuwe seizoen van The Phone bij RTL 5

15 april 2010 - Vodafone Nederland en Samsung Electronics sluiten een sponsor-overeenkomst met RTL 5 en werken achter de schermen mee aan reality spelshow The Phone. Met de Vodafone 360 Samsung H1 krijgt het derde seizoen van de - met een Emmy Award bekroonde - televisieshow een extra dimensie. In eerdere seizoenen kregen kandidaten uitsluitend opdrachten via sms of telefoon, maar dankzij de nieuwe mogelijkheden die de Vodafone 360 Samsung H1 smart phone biedt, zijn de functionaliteiten van Vodafone 360, acht afleveringen lang, volledig geïntegreerd in het spel. Vanaf zondag 18 april kunnen de kijkers van The Phone zien hoe kandidaten, door succesvol een opdrachtenreeks te vervullen, de ultieme Vodafone 360 ervaring beleven.

Het programma vindt in willekeurige Nederlandse steden plaats en begint met een rinkelende telefoon. De mogelijke kandidaat die de telefoon opneemt wordt uitgedaagd om mee te spelen en kan een grote geldprijs winnen. Vanaf dat moment krijgt de kandidaat fysieke en intellectuele opdrachten die al dan niet met behulp van het toestel moeten worden vervuld.

"Vodafone 360 is een verzameling internetdiensten voor de mobiele telefoon en PC & Mac en met het inzetten van Vodafone 360 bij The Phone willen we de kijker laten beleven wat er allemaal mogelijk is met deze dienst. Met het speciaal ontwikkelde Samsung toestel die de ultieme gebruikerservaring biedt zullen er spectaculaire opdrachten voorbij komen in de verschillende afleveringen," aldus Bart Hofker, Directeur Consumentenmarkt, Vodafone Nederland.

The Phone is van 18 april tot en met 6 juni 2010 wekelijks op zondagavond om 21.35 uur te zien op RTL 5.

/ / / / / / / / / / / / /

Over Vodafone Libertel B.V.:

Vodafone is een van de grootste mobiele communicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van Vodafone Group, het grootste internationale mobiele telecommunicatiebedrijf ter wereld, met deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 31 landen alsmede partnernetwerken in bij benadering 40 landen. Per 31 december 2009 heeft Vodafone proportioneel ruim 333 miljoen klanten wereldwijd. Voor meer informatie, ga naar www.vodafone.com.

Over Samsung Electronics

Samsung Electronics is wereldwijd marktleider op vele gebieden, variërend van monitoren en TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Als een van de snelst groeiende merken ter wereld behaalde Samsung Electronics in 2008 een totale omzet van US$ 96 miljard. Bij het bedrijf werken circa 164.600 mensen op 179 vestigingen in 61 landen in zeven onafhankelijk opererende business units: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Semiconductor en LCD. Samsung Electronics Benelux is met een omzet van meer dan EUR 1 miljard een van de weinige '1 billion euro companies' in de Benelux.

Met vijf designcentra over de hele wereld laat Samsung zien dat consumentenelektronica om meer dan technologie draait. Samsung laat zich inspireren door de lifestyles van consumenten.

Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900-SAMSUNG (EUR 0,10 p/m) of www.samsung.com bezoeken.