RTL Group

Daredevils Dennis Weening, Jody Bernal en Dio bestormen 'Wipeout'-baan

De extreme hindernisbaan van 'Wipeout' heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Niet alleen op de kandidaten, maar ook op een van de presentatoren. Na twee seizoenen lang aan de zijlijn te hebben toegekeken, kan Dennis Weening zich niet meer inhouden. Aankomende zondag 18 april is bij RTL 5 te zien hoe Dennis, uitgedaagd door zijn medepresentator Klaas van der Eerden, het traject van 'Wipeout' bestormt.

De uitzending van zondag belooft nog meer spektakel. Zanger Jody Bernal en rapper Dio willen de baan ook wel eens proberen. Zijn deze entertainers opgewassen tegen de snoeiharde Regilio Tuur-muur, de supersnelle King of the Mountain en de misselijkmakende Dizzy Dummy? Eén ding is zeker: Jody en Dio doen bepaald niet onder voor de andere kandidaten die dit keer het parcours afleggen.

Wipeout wordt gepresenteerd door Dennis Weening en Klaas van der Eerden. Elke aflevering geven zij ongezouten commentaar op de al dan niet succesvolle prestaties van de deelnemers. Reporter Wytske Kenemans spreekt de durfals vooraf bemoedigend toe en vangt hen na afloop weer op.

Website: rtl.nl/wipeout

Uitzending: RTL 5, zondag 18 april tussen 20.30 en 21.35 uur.
---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Onderwaater, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718406 of marije.onderwaater@rtl.nl. Fotos zijn op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.