Gemeente Rotterdam

zondagsmarkt met 150 kramen van start

Funshoppen met het héle gezin

15 april 2010 | rotterdam | persbericht

Vanaf 18 april is er weer iedere week een speciale zondagsmarkt in het centrum van Rotterdam. Ter gelegenheid van de eerste zondagsmarkt van dit seizoen zorgt een brassband een uur lang voor opzwepende muziek. De brassband wordt om 12.00 uur op de markt aan de Binnenrotte tussen de Hoogstraat en de Meent verwacht. Deze speciale zondagsmarkt is iedere zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Funshoppen en draaimolen

De zondagsmarkt, met 150 kramen, is geen gewone markt. Het is een speciaal openlucht koopcentrum waar men niet alleen terecht kan voor een mooie bos bloemen, maar ook voor hippe tassen en nog veel meer aantrekkelijke artikelen. Door de bijzondere opzet, waaronder een draaimolen voor de kinderen, is deze speciale zondagsmarkt een waardevolle aanvulling voor het winkelend publiek in het centrum van Rotterdam.

City lounge

Deze speciale zondagsmarkt of funmarkt is aantrekkelijk voor het héle gezin. De bezoeker kan in de city lounge op de markt genieten van allerlei overheerlijke lekkernijen, terwijl de kinderen genieten van de draaimolen. Kortom, een heerlijke plek om even bij te komen van het winkelen en het markten. De zondagsmarkt aan de Binnenrotte tussen de Hoogstraat en de Meent is iedere zondag tot en met 26 september geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Met Pinksteren is de markt op Tweede Pinksterdag geopend.