Ingezonden persbericht


Voorjaarsconcert zondagmiddag 18 april 2010

Pop4You presenteert: RADIO SWING TIME in de Triangel in Venhuizen

Waar blijft de tijd verzuchten we soms. Voor één keer weten wij het antwoord: de laatste maanden zijn er door het koor Pop4You veel tijdfragmenten verzameld, die we op 18 april aan het publiek willen geven: Radio Swing Time, een concertreis door de tijd langs alle werelddelen in de vorm van een radioprogramma. Wij brengen u een interactief concert met enkele oude nummers, maar vooral nieuw repertoire! Het wordt beslist geen saaie, oubollige middag, maar een heerlijke luister- en kijkervaring. Kom en geniet van dit eigentijds spektakel. Het koor staat uiteraard onder de professionele leiding van dirigent Frank Kok, die tijdens het concert samen met Irina Hoffer een leuk intermezzo zal verzorgen.

En u krijgt veel meer van ons: wat te denken van deelname aan het radiospel 'Tune4You' onder de bezielende leiding van de bekende radiopresentator Wilfried Ligthart, uw gastheer van deze middag.

Maar er is nóg meer! Op uitnodiging van Pop4You is ook de Nederlandse Vereniging voor de Historie van de Radio aanwezig. Dit is dé vereniging voor geïnteresseerden in de geschiedenis van de radio en draadloze telegrafie en voor verzamelaars van historische objecten op dit gebied. Zij verzorgt in de Triangel een tentoonstelling en demonstraties van oude radio's.

Wij hopen u op 18 april a.s. in de Triangel, De Buurt 104 in Venhuizen te ontmoeten, aanvang van het concert is 15.30 uur. De toegangsprijs is ¤ 8,- voor volwassenen en kinderen tot 16 jaar ¤ 5,-. De prijs is inclusief 1 consumptie. Kaarten kunnen gereserveerd worden via de leden van Pop4You of bij de Triangel, tel: 0228-542129, na 18.00 uur. Voor meer informatie www.pop4you.nl

Neem de tijd voor een middagje grenzeloos genieten!