TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 14-04-2010

Televisie
BANANASPLIT
Uitzending zondag 18 april
Nederland 1 - 20.20 uur

ANTOINETTE HERTSENBERG EN HANS KLOK IN BANANASPLIT

Frans Bauer reikt aanstaande zondag, 18 april, met veel plezier de BANANASPLIT-trofee uit aan TROS-presentatrice Antoinette Hertsenberg en illusionist Hans Klok. Ze hebben de prijs dan ook echt verdiend.

Antoinette wordt door BANANASPLIT uitgenodigd om in een boekhandel in Apeldoorn haar vegetarische kookboek 'De Dunne Vegetariër' te komen signeren. In deze stad heeft ze haar jeugd doorgebracht en opeens staat haar jeugdliefde aan de signeertafel. Onder de rest van haar lezers blijken nog wel meer opvallende types te zitten.

De grote droom van Hans Klok is om door te breken in de Verenigde Staten. Hij wordt door BANANASPLIT uitgenodigd voor een gesprek met 'belangrijke Amerikanen'. Zij blijken de Secret Service van president Obama te zijn en beloven Hans een optreden voor de president... Als hij tenminste door de screening komt! Hans komt erachter dat de 'Secret Service' wel erg veel over hem weet. Doorstaat Hans Klok de test?

Fransie checkt deze week allerlei verschillende honden in bij het dierenhotel. Maar is het wel verstandig om je hond aan deze digitale assistent toe te vertrouwen?

Voor meer informatie: www.bananasplit.nl