Ingezonden persbericht

Stichting KunstKlank Noordwijk

VERBORGEN KLANKEN 2010

Rondleidingen met muziek en theater op een bijzondere locatie

Vooral bekend als de badplaats tussen strand en bloembollenvelden heeft Noordwijk de bezoekers nog veel meer te bieden. Het prachtige historisch centrum van het dorp, met een geschiedenis die teruggaat tot de 8e eeuw, is deze zomer weer het decor voor een serie speciaal voor deze gelegenheid uitgezette rondwandelingen.
Tijdens deze rondleidingen, wekelijks op dinsdagavond, maken de deelnemers in kleine groepen kennis met de geschiedenis en cultuur van Noordwijk en worden zij naar een geheime, meestal niet voor publiek toegankelijke, locatie geleid. Daar wonen zij een voorstelling bij.
Voor deze zomer heeft de Stichting KunstKlank nieuwe routes, locaties en optredens geselecteerd. De plaats van de voorstelling blijft geheim en wordt pas tijdens de rondleiding door de gidsen onthuld.
Ook dit jaar weer een grote verscheidenheid aan muziekvormen- en stijlen. Van barok tot jazz en van avant-garde tot muzikaal cabaret. Met optredens van o.a. Nadja et les Gamins, Carmen Gomes Inc., LOS, VioVoce, Kay Sleking&Martin de Ruiter.

Een historisch gebouw, een prachtig huis, een verborgen tuin, ergens in Noordwijk wordt iedere dinsdag een andere muzikale of theatrale uitvoering verzorgd.

Datum: elke dinsdagavond in juli en augustus
Tijd: 19.00 uur
Startpunt: Gemeentehuis, Voorstraat 42, Noordwijk
Toegang: E 12,50

Kaartverkoop: www.kunstklank.nl