Politie Zeeland


---


O-739-2010 Getuigen gezocht van mishandeling op station Goes
Vorige week dinsdag heeft er op het NS station in Goes een mishandeling plaatsgevonden waarbij een 15-jarig meisje uit de gemeente Reimerswaal gewond is geraakt. De Zeeuwse politie zoekt getuigen van dit voorval.

Omstreeks 15.30 uur die dinsdagmiddag ontstond er op het station een scheldpartij tussen een viertal meisjes. De scheldpartij mondde uit in een vechtpartij tussen twee van de 'dames'. Hierbij werd een van de meisjes bij haar keel gegrepen en zij heeft klappen gehad. Zij heeft een hersenschudding opgelopen. Als gevolg van de vechtpartij is ook haar mobiele telefoon vernield.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de mishandeling en heeft een verdachte kunnen achterhalen. Ook werd een tweede verdachte gehoord. Dit betreffen allebei meisjes van 16 jaar, afkomstig uit Oost-Souburg.

Ondanks het feit dat er al verdachten zijn gehoord is de Zeeuwse politie nog steeds op zoek naar getuigen van de mishandeling. Bent u, of kent u iemand die getuige is geweest van de mishandeling van een meisje op het station van Goes op dinsdagmiddag 13 april, dan vraagt de politie u te bellen met telefoonnummer 0900-8844. U kunt zich ook melden op het politiebureau in Goes.