Politie Zeeland


---


W-740-2010 Getuigen gezocht van inbraak in woning Vlissingen
Tussen donderdagavond 18.15 en 20.15 uur is ingebroken in een woning aan de Bloemenlaan in Vlissingen.
Vermoedelijk heeft/hebben de dader(s) toegang tot de woning verkregen door een raam te vernielen. Uit de woning werd een laptop weggenomen.

De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen van deze inbraak. Zij hoopt dat er mensen zijn die iets gezien hebben, omdat er veel woningen in de buurt uitkijken op de betreffende woning.

Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau in Vlissingen, of bellen met 0900-8844, het centrale nummer van de politie.

O-741-2010 Insluiper aangehouden door Zeeuwse politie
Door getuigen werd zaterdagavond rond 20.15 uur gemeld dat er een onbekende man een woning was binnengegaan waarvan de bewoners niet thuis waren.
Toen agenten van de Zeeuwse politie ter plaatse kwamen werd hen verteld dat een man had ingebroken in de woning aan de Boterbloemwei.

Eén van de getuigen had de man in de woning gezien en was naar het huis toegelopen. Toen de inbreker de man zag is hij weggevlucht.

Aan de hand van het duidelijke signalement hebben de agenten zaterdagavond een 41-jarige man uit de gemeente Veere aan kunnen houden.

De man is overgebracht naar het politiecellencomplex in Torentijd. Hij is gehoord en heeft een bekennende verklaring afgelegd. Zondagmiddag omstreeks 15.30 uur is hij weer in vrijheid gesteld. Uit de woning heeft de man niets meegenomen.

---- --