Ingezonden persbericht

Easynet biedt bedrijven gratis videoconferencing vanwege vliegverbod
Videoconferencing ook bij aswolk perfect alternatief voor zakelijke (vlieg)reizen

Amsterdam, 19 april 2010 â¤* Easynet Global Services biedt bedrijven die niet kunnen vliegen voor zakenreizen door de IJslandse aswolk, gratis toegang tot zijn videoconferencingruimten in Amsterdam. Bedrijven die zijn gedupeerd door het vliegverbod, kunnen in het kantoor van Easynet kosteloos gebruikmaken van de HD-videoconferencing- en telepresence-faciliteiten.

Vanuit Amsterdam zijn videovergaderingen te houden met een hoge beeld- en geluidskwaliteit met Easynet-vestigingen in onder andere Zaventem, Londen, Parijs en New York. Hierdoor is het ondanks het vliegverbod toch mogelijk om te vergaderen met collega's, klanten en partners in andere landen. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in dit aanbod, kunnen via de online booking tool een afspraak maken. Ook is het mogelijk te bellen met de receptie van het Easynet-kantoor in Amsterdam via 0207 98 98 98.

Easynet is van mening dat videoconferencing een volwaardig alternatief is voor persoonlijk contact. Bedrijven besparen naast tijd ook op kosten voor vliegtickets en hotelovernachtingen. Bovendien sparen ze het milieu door niet in het vliegtuig te stappen.

Over Easynet Global Services

Easynet Global Services is een wereldwijde aanbieder van managed netwerk-, hosting- en integratiediensten voor grootzakelijke klanten. Vanuit een adviserende rol werkt het bedrijf nauw samen met klanten om zo diepgaand inzicht te krijgen in de zakelijke uitdagingen waar klanten mee te maken hebben. Hierdoor kan Easynet Global Services end-to-end oplossingen leveren met een gegarandeerde ROI, die de concurrentiekracht van klanten vergroten.

Easynet Global Services combineert een wereldwijd bereik met lokale expertise en biedt zo een klantervaring op maat, ongeacht waar in de wereld klanten zich bevinden.

Klanten van Easynet Global Services zijn onder andere Via Michelin, Phones 4U, FOX, Jamba!, Brinks, Transport for London, EDF, SAGE, Q Park en Bridgestone.

Easynet Global Services is onderdeel van de British Sky Broadcasting-groep (BSkyB), een bedrijf van NewsCorp. De omzet van BSkyB bedroeg in het boekjaar 2008-2009 £5,3 miljard. Meer informatie is te vinden op www.easynet.nl.