Ingezonden persbericht

Persbericht

Dem Slackers tekent bij Jammm en Barkers en kan nu full -time ³slacken²

Hilversum - Na meerdere optredens in Groot-Brittannië, in België en Nederland, support van grote internationale namen uit de elektronische dance-wereld en enkele releases op respectabele labels lijkt het "slacken" voor Kevin nu pas echt mogelijk te worden.

Dem Slackers
Kevin van Veelen is pas 18 jaar oud maar draait al wel even mee in de muziekwereld. 5 jaar geleden begon hij met het produceren van Hiphop beats. Ongeveer twee jaar geleden evolueerde zijn smaak meer richting de up-tempo dance muziek en niet onverdienstelijk. Inmiddels heeft hij een EP uitgebracht op het Britse Warehouse label en verschijnt binnenkort zijn tweede EP op BMKLTSCH RCRDS. Hij heeft officiële remixen gemaakt voor Lil' Wayne, Foamo en Mightyfools en werkt momenteel o.a. aan remixen voor Kissy Sell Out's label San City High en Bart B More's Secure Recording. Zijn tracks worden gedraait door dj's als Crookers, Steve Aoki, Fake Blood, Don Rimini, Sinden, Tommy Sunshine, Mightyfools, Boemklatsch en vele anderen. Naast het produceren is Kevin als dj veelvuldig in clubs (Tivoli, Paradiso) en op festivals (Dance Valley) in binnen en buitenland te vinden. De komende tijd treedt Dem Slackers op in ondermeer Hongarije, België, Engeland en Nederland en wordt een tour door Nieuw-Zeeland uitgewerkt.

Jammm / Barkers
Deze week tekende hij bij Jammm management & marketing (verder o.a. C-Mon & Kypski, Boemklatsch en Nobody Beats The Drum) om al zijn zakelijke belangen te behartigen en bij Barkers (verder o.a. Joost van Bellen, Mr Wix en Mightyfools) als agent voor zijn boekingen. Dem Slackers kan zich nu volledig op het produceren van zijn muziek en op het dj-en gaan concentreren en hoeft zich dus verder niet meer actief bezig te houden met alle rompslomp waar een artiest zoals hij zelf zegt: "helemaal geen zin in heeft."

Slack More
Volgens Kevin zijn mensen veel te gestrest tegenwoordig en zouden ze wat rustiger aan moeten doen: "Als iedereen in het dagelijks leven de dingen wat minder serieus zou nemen, zou alles een stuk relaxter zijn en zou er veel meer energie overblijven om keihard te kunnen feesten in het weekend. Ik wil na twee uurtjes op een gruwelijk feest niet meer van een vriend horen dat hij naar huis moet omdat hij twee dagen later moet werken!"

BBC Radio1
Dem Slackers heeft afgelopen donderdag een gastmix gedaan op BBC Radio1 in het programma van Kissy Sell Out: http://www.mediafire.com/?jfj3h5myztj

Noot voor redacties

*