Vereniging FME-CWM


---

Beursdeelname

Holland Collectief op de Hannover Messe

Datum: 19 t/m 23 april 2010
Locatie: Hannover Messe, Hannover
Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 april 2010 heeft in Hannover de Hannover Messe plaats, de grootste industriële vakbeurs ter wereld. NEVAT, de Koninklijke Metaalunie en FME zijn daar aanwezig met een gezamenlijke beurspresentatie. U kunt daarbij zijn. Op 14 januari is een deelnemersoverleg.

Voor deze editie van de Hannover Messe zal de technologische industrie uit Nederland zich presenteren in Hal 3 (Componentenleveranciers) en in Hal 4 (Module- en Systeemleveranciers). Voor wat betreft de presentatie zijn er meerdere opties mogelijk. Het thema van het collectief is: `Holland Qualität; Faszination in Zulieferung'.

Nadere informatie


* artist impression stand

* kostenplaatje

* inschrijfformulier

Deelnemersvergadering

Op 14 januari wordt van 16.00 uur tot en met 18.00 uur bij de Koninklijke Metaalunie een deelnemersvergadering gehouden. Daarbij worden onder meer de standindeling (uw plaats binnen het collectief) en de verdere organisatorische en promotionele activiteiten besproken. Voor de goede orde vermelden wij dat bij de standtoewijzing de volgorde van binnenkomst van uw aanmelding doorslaggevend is.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met Ingrid Kerklaan via 079-3531284 of ike@fme.nl.

____________________ ____________________ ____________________