Gemeente Asten Kinderreanimatie

Cursus reanimatie / AED / Kinderreanimatie

Hartpatiëntenvereniging Hartentroef Asten-Someren organiseert al 20 jaar reanimatieonderwijs voor Asten en omstreken. Als belangenvereniging van hartpatiënten vindt Hartentroef dit een essentieel onderdeel van hun activiteiten.

Jaarlijks vinden 250 cursisten de weg naar het cursusgebouw ONIS aan de Kerkstraat 10 te Asten, voor de jaarlijkse reanimatie herhalingslessen en nieuwe Reanimatie/AED/ Kinderreanimatiecursus. Dit alles onder deskundig opgeleide instructeurs, die werken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad. Hartentroef is ook sinds 2006 benoemd tot Reanimatiepartner van de Nederlandse Hartstichting.

In samenwerking met Heart Safe Regio kunnen alle cursisten met het Reanimatie/AED diploma gebruik maken van de AED apparatuur binnen de regio. Ook kan men zich aanmelden als AED locator na het behalen van het diploma.

In het voorjaar organiseert Hartentroef een aantal reanimatiecursussen waarvoor nog plaatsen vrij zijn:

Cursus Reanimatie/AED

Deze cursus bestaat uit 2 avonden. Woensdagavond 3 en 10 maart van 19.30 -22.00 uur bij ONIS, Kerkstraat 10 te Asten. De kosten bedragen EUR 30,00.

Cursus AED

Deze cursus is voor personen die in het bezit zijn van het diploma Reanimatie.

Op maandagavond 19 april van 19.30 - 22.00. Kosten bedragen EUR 16,50.

Cursus Kinderreanimatie

Deze cursus is bedoeld voor personen die in het bezit zijn van het diploma Reanimatie.

Op woensdagavond 17 maart van 20.00- 22.00. Kosten bedragen EUR 11,50.

Aanmelden kan via:

Roos Vankan, Coördinatrice Reanimatie Hartentroef Asten, (0493) 694 531 of roosvankan@hetnet.nl. Meer informatie vindt u op de website van Hartentroef: www.hartentroefasten.nl.