Gemeente Mook & Middelaar


Cursus reanimeren en AED-gebruik in Middelaar en Plasmolen

De stichting hulp bij Hartstilstand Middelaar en Plasmolen organiseert ook dit jaar weer een cursus reanimeren en AED-gebruik voor de dorpskernen Middelaar en Plasmolen. De eerste cursusavond is achter de rug ( 27 deelnemers) , een tweede cursusavond wordt gehouden op maandag 19 april (vanaf 18.00 uur). Iedereen die het afgelopen jaar de cursus heeft gevolgd wordt bij deze uitgenodigd de herhalingscursus (duur: 1 uur) te komen doen. Ook nieuwkomers zijn van harte welkom. U kunt zich aanmelden bij Anita Lasaroms tel.nr. 024-6961299. Voor de inwoners van Middelaar en Plasmolen wordt de cursus gratis aangeboden.
Indien er voldoende aanmeldingen zijn zal een derde cursusavond ingelast worden.

Â

Waar hangen de AEDâs?

De AEDâs hangen in Middelaar in de Dorpsstraat 22 aan de garage tegenover het gemeenschapshuis; Kopseweg 19a achter Haarmode Jacqueline; Heikantseweg 22 schuin tegenover de sportvelden. En in Plasmolen bij camping de Geuldert, Schildersweg 6 en in de nis tegenover de VVV-kiosk bij de Pannekoekenbakker, Witteweg 8.

Indien u reeds een cursus reanimatie heeft gedaan of in het bezit bent van BHV met reanimatie kunt u zich aanmelden bij www.AED-alert.nl, zodat u met een SMS-je gewaarschuwd kunt worden, via de alarmcentrale 112, als er zich een hartstilstand bij u in de buurt voordoet. Indien mogelijk kunt u dan gaan helpen.