Gemeente Enkhuizen

Enkhuizen Actief start weer drieluik voor senioren

De werkgroep Senioren van Enkhuizen Actief start op maandag 19 april 2010 weer met een sportdrieluik voor alle 50-plussers uit Enkhuizen. Dit drieluik bestaat uit een half uur Aquasport voor Senioren, een uur wandelen en een middagje ptanque (jeu de boules) per week. De bedoeling hiervan is om de senioren in Enkhuizen kennis te laten maken met deze drie verschillende takken van sport en uiteraard om deze doelgroep actief te laten bewegen na een lange winterperiode.

Senioren kunnen tien weken lang drie keer per week een andere sport beoefenen. Alle drie de onderdelen vinden plaats in en om Recreatiebad Enkhuizerzand. Het drieluik gaat op maandagochtend om 10.15 uur van start met wandelen. Op dinsdagmiddag om 13.30 uur kunnen de 50-plussers ptanque spelen en op donderdagochtend om 11.15 uur meedoen aan Aquasport voor Senioren. De eigen bijdrage voor deze tien weken bedraagt slechts 15,- Mochten deelnemers al aan een eerdere cyclus hebben meegedaan dan bedraagt de eigen bijdrage 25,- Het restant van de kosten wordt vergoed via de campagne Enkhuizen Actief.

Inschrijven of meer informatie
Voor inschrijving kunt u terecht bij de receptie van recreatiebad Enkhuizerzand, Kooizandweg 12, 1601 LK in Enkhuizen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u terecht bij Marijke Verbeek, tel.: (0228) 32 31 73.