Gemeente Midden Delftland


Afsluiting Hofsingel in Maasland

Met ingang van maandag 19 april is het gedeelte van de Hofsingel in Maasland, gelegen tussen de Kerkweg en de Hammerdreef, voor het doorgaande verkeer afgesloten.

Â

Vanaf deze maandag wordt er een verhoogd kruisingsvlak ter hoogte van het oorlogsmonument aangebracht. Ook worden de trottoirs ter hoogte van de Kluiskade doorgetrokken. Dit betekent dat de voetgangers voorrang krijgen op het verkeer van de Kluiskade. De verwachting is dat de werkzaamheden van het verhoogde kruisingsvlak in ieder geval voor 29 april afgerond zijn. Het doortrekken van de trottoirs ter hoogte van de Kluiskade wordt waarschijnlijk na 5 mei uitgevoerd. Het doorgaande verkeer wordt in deze periode omgeleid via de Burgemeester groot Enzerinksingel en de Kerkweg.

Tijdens het werk blijft de inrit van de Singelhof zo lang mogelijk via de kant van de Kerkweg bereikbaar. Er komt echter een moment dat de inrit tijdelijk niet gebruikt kan worden. De bewoners van de Singelhof zullen hiervan op tijd op de hoogte gesteld worden.

Buslijn 38 doet in de periode dat er gewerkt wordt wel de haltes aan de Hofsingel nabij de Singelhof aan.