Gemeente Best

Werkzaamheden Zessprong en Ringweg


14-04-2010

De woning- en bedrijvenbouw aan de Zessprong is bijna voltooid. Nu moet de openbare ruimte nog definitief worden ingericht en het gebied moet worden aangesloten op de Ringweg. De inrichting van de Zessprong start op 19 april en duurt ongeveer tot de bouwvak. Op 25 mei begint de aanleg van de rotonde op de Ringweg. Dit duurt zo'n vijf weken. Alle werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Zessprong
Nu de woning- en bedrijvenbouw aan de Zessprong bijna voltooid is, moet de openbare ruimte definitief worden ingericht. Deze werkzaamheden starten op 19 april en houden voornamelijk in dat de huidige klinkerverharding wordt vervangen door een asfaltverharding. Daarnaast worden er inritten en trottoirs aangelegd. Naar verwachting zullen de werkzaamheden voor de bouwvak gereed zijn.

Ringweg
Voor de ontsluiting van de woningen en bedrijven aan de Zessprong wordt een rotonde op de Ringweg aangelegd ter hoogte van de Zessprong. Tijdens de werkzaamheden zal het verkeer op de Ringweg worden omgeleid via een tijdelijke omleidingsroute over de Zessprong. De realisatie van de rotonde neemt naar verwachting vijf weken in beslag en begint dinsdag 25 mei.

De genoemde werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd om de overlast tot een minimum te beperken. Met alle betrokken omwonenden wordt de aanpak nog besproken om de bereikbaarheid van de percelen zo goed mogelijk in stand te houden.

Hebt u op dit moment of tijdens de uitvoering van de werkzaamheden vragen? Neemt u dan contact op met de heer M. v. Rooij van de Gemeente Best. Hij is bereikbaar via (0499) 360 911 of m.van.rooij@gembest.nl.
---