Gemeente Valkenburg aan de Geul

Werkzaamheden Stationsstraat

Op maandag 19 april 2010 start de reconstructie van de stationsomgeving in Valkenburg aan de Geul. Het plein voor het station krijgt een opwaardering door de aanleg van basaltverharding. Er worden nieuwe bomen geplant, er komt nieuwe asfaltverharding en nieuwe verlichting. Ook komt er een goede halteplaats voor de bussen van Veolia.
Â
Omleiding en bereikbaarheid
De Stationsstraat blijft in gebruik voor bussen en is ook voor fietsers en voetgangers toegankelijk. De Stationsstraat is afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf de Nieuweweg. Vanaf de Nieuweweg naar de (parkeerplaats) Spoorlaan/gemeentehuis is er een omleiding aangeven via de Nieuweweg, Geneindestraat en Cremerstraat. De werkzaamheden duren tot 2 augustus 2010. Het gemeentehuis blijft bereikbaar via de Wehryweg of via de Spoorlaan (komend vanaf de Cremerstraat) Â
Vragen
Hebt u vragen tijdens de uitvoering? Neem dan contact op met de heer Hutschemakers van Wegenbouw Limburg op telefoonnummer 06-535 518 24 of de heer Kneepkens van ingenieursbureau Movares op telefoonnummer 06-100 788 99.


* Kaart - Wegenbouw Limburg Stationsstraat te Valkenburg.pdf