KRO

Rijkman Groenink geeft deel bonus weg aan goede doelen

Uitzenddatum: 18/04/2010

Bij ons in de BV, a.s. maandag 19 april

Voormalig topman van ABN AMRO, Rijkman Groenink, geeft een deel van zijn vertrekbonus van 26 miljoen euro weg aan goede doelen. Welke doelen dat zijn wil Groenink niet zeggen. Wel geeft Groenink aan dat hij een deel van zijn bonus in een stichting heeft gestopt dat verschillende goede doelen steunt. Dat meldt hij in een interview met presentator Jort Kelder dat op maandag 19 april wordt uitgezonden in het KRO-programma Bij ons in de BV.

Verder komt in deze uitzending van Bij ons in de BV de succesgoeroe Eric Bartels opening van zaken geven over zijn geheimzinnige project ´The Plan´. Deze methode om bedrijven op te schudden ontwikkelde Bartels op basis van een studie naar ondernemingen tot 2500 jaar terug in de tijd. Bartels presenteert op vrijdag 23 april zijn plan aan de pers, maar geeft alvast een exclusieve preview in een sessie met het publiek van Bij ons in de BV.

Directeur Raymond Kloosterman van beautywinkelketen Rituals komt vertellen over de afgrond waar zijn bedrijf rakelings langs ging en hoe hij de keten toch overeind heeft weten te houden. Boris Velthuijzen van Zanten van The Next Web- conference blikt alvast vooruit naar dit toonaangevende internetcongres eind deze maand in Amsterdam. Welke web-ontwikkelingen mogen ons niet ontgaan?

Gepitched worden een systeem om ballen op de fiets te vervoeren en een apparaat dat automatisch gesproken instructies kan geven bij calamiteiten.

Bij ons in de BV, maandag 19 april, om 21.30 uur bij de KRO op Nederland 3.