Ingezonden persbericht


Persbericht

Ernst & Young participeert in tv programma Telesportief

Rotterdam, 19 april - Ernst & Young participeert in het crossmediale programma Telesportief en koppelt haar merk wederom aan coachen. Het programma Telesportief is een magazine over sport, ambitie en uitdaging. Verschillende toptalenten worden gevolgd in hun weg naar de top. Ook wordt de rol van de coach belicht. Daarmee past het programma uitstekend bij Ernst & Young

Sport staat voor: het beste halen uit jezelf en je team. Dat sluit precies aan bij datgene waarvoor Ernst & Young staat, namelijk het beste halen uit de medewerkers en cliënten. Het stimuleren van mensen en organisaties om hun talenten te ontwikkelen staat bij ons hoog in het vaandel. Onze betrokkenheid en activiteiten op sportgebied uiten zich op verschillende terreinen. Zo is Ernst & Young sinds 1999 partner in sport van NOC*NSF en vanaf heden ook betrokken bij het tv programma Telesportief.

Crossmediaal
Vanaf zondag 18 april wordt om 11.30 uur op SBS6 het programma Telesportief uitgezonden en worden talentvolle sporters en coaches van Nederland belicht. Iedere week staat één sport centraal. Talenten in de desbetreffende sport bereiden zich voor om deel te nemen aan een unieke uitdaging. Op deze manier krijgen de kijkers inzicht in hoe het leven van een sporttalent eruit ziet en het belang van een goede professionele ondersteuning. In het sportkatern van de Telegraaf in de rubriek Telesportief dat elke zaterdag voorafgaand aan de uitzending van zondag verschijnt, wordt aandacht besteed aan het televisieprogramma. Ook onderdeel van de rubriek zijn de coachtips powered by Ernst & Young.

# # #