FloraHolland


Vanda Tayanee serie verkrijgbaar in Naaldwijk

NAALDWIJK (19 april 2010) - Het snijbloemen assortiment is verrijkt met de nieuwe Vanda Tayanee serie. Anco Orchidee voert vanaf week 16 bij FloraHolland deze nieuwste serie Vanda's aan. De serie bestaat uit de nieuwe Vanda Tayanee White (vbn code 107252), Vanda Tayanee Cerise (vbn code 21136) en Vanda Tayanee Blue (vbn code 21142).

De middelgrote bloemen van ± 8 cm en de bijzondere witte kleur maken de Tayanee White uniek. Ook bijzonder is het feit dat de bloem geheel geopend wordt verhandeld en toch meer dan drie weken houdbaar is. Snijbloemenvoedsel is niet nodig.

Vanda wordt verpakt in een vensterdoos van 25 bloemen. Aan elke steel zit een voorraadflesje water. De aanvoerperiode van de Vanda-groep is jaarrond. Vanda wordt ook in toenemende aantallen als potplant verhandeld.

Gebruikswijze van de Vanda: plaats Vanda-orchideeën niet in een koelcel met een temperatuur lager dan 8°C.

Verkrijgbaarheid
Anco Orchidee start met de aanvoer op maandag 19 april. Dagelijks wordt er een kar verhandeld met een laag Vanda Tayanee White, Cerise en Blue. De Vanda wordt geveild op FloraHolland vestiging Naaldwijk als FleurPrimeur.

Als FleurPrimeur is deze nieuwe orchidee vooraf uitvoerig getest op kwaliteit en houdbaarheid. Wie meer informatie wil over dit product kan contact opnemen met FloraHolland afdeling Product- en Conceptontwikkeling, T 0174 63 42 84.