Gemeente Haaksbergen


Woonbeurs Haaksbergen succes
19-04-2010 Woonbeurs Haaksbergen succes
Beursorganisatoren hopen altijd op wat minder mooi weer op hun beursdag. Maar hoewel het afgelopen zaterdag het mooiste weer van de wereld leek in Haaksbergen, was het bijzonder druk op de allereerste officiële Woonbeurs Haaksbergen in ´t Hagen. Bijna duizend beursbezoekers wisten de weg naar de Haaksbergse beursvloer te vinden.

Het authentieke karakter van ´t Hagen en de strakke beursstands van de beursorganisatie vormden een fraai contrast. De ruim dertig beursstands boden de vele beursbezoekers alle mogelijke informatie over wonen, bouwen en verbouwen in Haaksbergen. En er was voor elk wat wils. Bouwbedrijven lieten zien wat ze in huis hebben, maar ook de stands van makelaars, hypotheekverstrekkers en tuinontwerpers werden druk bezocht.

Ook de gemeente Haaksbergen was met een stand van de partij. Een groot doek van drie bij twee meter toonde de bezoekers met welke projecten de gemeente Haaksbergen de komende jaren qua woningbouw bezig gaat. De woonbeurs bleek een schot in de roos. Ook wethouder Diepenmaat verliet de woonbeurs afgelopen zaterdag uiterst tevreden. "Goed initiatief deze beurs. Prima gorganiseerd op een uitstekende locatie. De standhouders die ik heb gesproken waren ook allemaal enthousiast."