Rabobank Nederland


---

Ronald McDonald Hoeve ontvangt bijdrage Rabobank Foundation

19-4-2010 | MVO

Tijdens de opening van de Ronald McDonald Hoeve in het Friese Beetsterzwaag overhandigde regiodirecteur Elly van 't Hof namens de Rabobank Foundation een cheque van 30.000 euro. Ronald McDonald clown

Deze bijdrage maakt het mogelijk dat een van de vier gastenkamers is gerealiseerd. Hier logeren gezinnen van wie het kind in behandeling is bij Revalidatie Friesland. Yvon Jaspers, Kinderfondsambassadeur, verrichte de feestelijke opening.

De Rabobank steunt al ruim twintig jaar de realisatie van vele Ronald McDonald Huizen, Huiskamers, Vakantie- en Sportlocaties als partner van het Ronald McDonald Kinderfonds. Voor kinderen met een handicap en hun familie is het niet altijd makkelijk om op vakantie te gaan. Zij hebben immers bepaalde faciliteiten nodig. Bij de hoofdvestiging van Revalidatie Friesland in Beetsterzwaag is de Ronald McDonald Hoeve gerealiseerd. De Hoeve biedt haar gasten accommodatie. De zorg die een kind nodig heeft kan het naastgelegen revalidatiecentrum bieden. Op het grote terrein bevinden zich ook een school, een sporthal en een manege.

Ronald McDonald Kinderhoeve opening 2010


* www.rabobankfoundation.nl

* www.kinderfonds.nl

---