Saxion
BR>

wo 14 april 2010

Saxion lector genomineerd voor titel 'lector van het jaar'

Saxion lector dr. Frits Oosterveld is een van de vijf genomineerden voor de landelijke titel 'lector van het jaar', een initiatief van het ISO (Interstedelijk Studentenoverleg) en Science Guide.

Uit alle delen van het land en uit alle sectoren binnen het hoger beroepsonderwijs (hbo) werden kandidaten voorgedragen. Bij de keuze van de genomineerden is gekeken naar de manier waarop de lectoren de vertaalslag weten te maken van praktijkgestuurd onderzoek naar het onderwijs in het hbo en de wijze waarop ze daar studenten bij betrekken.

Frits Oosterveld, een van de eerste lectoren die bij Saxion werd aangesteld, is lector Gezondheid en Bewegen bij het Kenniscentrum Gezondheid, Welzijn en Technologie van Saxion. Hij is betrokken bij de ontwikkeling van de opleiding Fysiotherapie en is verantwoordelijk voor het onderwijsprogramma van de masteropleiding Musculoskeletaal, een combinatie van sportfysiotherapie en manuele therapie. Vanuit het honoursprogramma van Saxion wordt geselecteerde studenten de mogelijkheid geboden een bijdrage te leveren aan het onderzoek in de kenniskring van de lector.

De naam van de winnaar en de datum van de huldiging zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot mevrouw Betsie Koetsier, transfermanager bij Saxion, tel. 053-4871559.


____________________ Zoek