Breder portfolio dankzij samenwerking Dyade en Merces 19/04/2010 14:43

Dyade Veel schoolorganisaties kunnen vanaf heden gebruikmaken van een veel breder portfolio aan diensten dankzij de intensieve samenwerking die Dyade en Merces begin deze maand zijn begonnen. Beide dienstverleners zien dat de meeste schoolorganisaties hun eigen keuzes willen (en sommige zelfs moeten) maken. De porfolio's van beide bedrijven komen met deze samenwerking nu bij elkaar en dat biedt een breed pallet aan keuzes en mogelijkheden. De gezamenlijke portfolio reikt namelijk van volledig uitbesteden tot diverse 'in huis' varianten, voor huidige en voor nieuwe relaties uit het hele onderwijsveld. Voordelen voor de schoolorganisaties voor wat betreft de dienstverlening zijn: optimale en integrale dienstverlening, hoogwaardige expertise en bredere capaciteit.

Merces verleent al vele jaren diensten op het gebied van HRM, salaris-, personeels- en financiële administratie aan schoolorganisaties uit alle onderwijssectoren. Merces is onderscheidend daarin, onder meer vanwege ondersteuning met softwareoplossingen zoals Merces @Work.

Dyade verleent (full-service) diensten aan schoolorganisaties, bestaande uit onder meer ondersteuning en advisering met betrekking tot salaris-, financiële en personele administratie. Dyade ondersteunt op onderscheidende wijze de bedrijfsvoering van schoolorganisaties.

Over Merces
Merces (www.merces.nl) is een innovatieve dienstverlener voor het onderwijsveld. Ontstaan uit het onderwijs, nu - met bijna 60 medewerkers- werkzaam voor het onderwijs, met een snel groeiend klantenbestand. Merces biedt diensten met onderscheidende professionaliteit en visie. Het bedrijf tekent voor een kwalitatief hoogwaardig ICT-platform met bedrijfsadministratieve- en bedrijfsondersteunende applicaties, waaronder Payroll, E-HRM en Financiën.

Over Dyade
Dyade (www.dyade.nl) is de grootste dienstverlener in het onderwijs van Nederland. Dagelijks verlenen bijna 500 medewerkers diensten op het gebied van bedrijfsvoering aan schoolorganisaties. De dienstverlening wordt gekenmerkt door een integraal aanbod van diensten. Van salarisverwerking tot en met advisering op het gebied van governance. Al naar gelang de behoefte profiteren onderwijsorganisaties - en tegenwoordig ook kinderopvang en peuterspeelzalen - van een ruime en flexibele dienstverlening en maatwerkoplossingen. Dyade is ISO-gecertificeerd en heeft ruim 450 besturen in het primair en voortgezet onderwijs als klant.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.dyade.nl