FloraHolland


Stemming positief tijdens FloraHolland Spring Fair

FLORAHOLLAND (19 april 2010) - Veel in- en verkopers toonden vorige week interesse in het voorjaarsaanbod dat via FloraHolland Connect beschikbaar is en brachten een bezoek aan de FloraHolland Spring Fair. Beide beursdagen zijn goed bezocht en er werd volop handel bedreven.

Ruim 130 aanvoerders presenteerden een breed assortiment van kamer- en tuinplanten in eigen stands, waarbij de nadruk lag op perkgoed, kuipplanten en boomkwekerijproducten. Ook de planten op de twee Productpleinen en in de `Kijk & Vergelijk'-presentaties kregen volop aandacht van het publiek. Het team Persoonlijke Verkoop van FloraHolland Connect toonde haar seizoensproducten opnieuw in een straat, waardoor inkopers een goed overzicht kregen van het aanbod. De stemming was goed, er werd volop gehandeld. Net als tijdens eerdere handelsbeurzen werden er op de tweede beursdag inloopseminars georganiseerd. Dit keer werd bezoekers en standhouders de vraag voorgelegd of zij onvergelijkbaar en uniek waren. Aan de hand van praktische en inspirerende voorbeelden werd duidelijk hoe bedrijven zich kunnen onderscheiden.

Veilen voor het goede doel
De planten van de Productpleinen en die van enkele standhouders werden vrijdag 16 april voor het goede doel geveild. Dit keer gaat de opbrengst van EUR 2.462,50 naar de Nederlandse Hartstichting. Deze stichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. Door het verrichten van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en patiëntenzorg hoopt de Nederlandse Hartstichting het aantal sterfgevallen en patiënten te verlagen.

FloraHolland Summer Fair: dé snijbloemenhandelsbeurs van het jaar Op 20 en 21 mei vindt er voor het eerst een handelsbeurs plaats die volledig in het teken staat van snijbloemen. Aanvoerders tonen hier een veelzijdige snijbloemenassortiment met en zonder toegevoegde waarde. Het aanbod op het overzichtelijke Productplein en in de stands is van mei tot en met oktober verkrijgbaar en via FloraHolland Connect te bestellen. Kortom een evenement dat elke in- of verkoper wil bijwonen. De beurs wordt georganiseerd op de vestiging van FloraHolland in Rijnsburg. Voor meer informatie over de FloraHolland Summer Fair kunt u contact opnemen met Maaike Koop, beurscoördinator, T 0297 39 31 06.