Bianca Valkenburg benoemd tot hoofd Marketing & Communicatie HEC & ROI

19/04/2010 08:02

Het Expertise Centrum

Den Haag - Met ingang van heden is mw. drs. B.M. (Bianca) Valkenburg-van Rijt belast met de verantwoordelijkheid voor de Marketing en Communicatie afdelingen van Het Expertise Centrum (HEC) en ROI, Opleiding, Coaching & Advies.

Bianca Valkenburg (1980) is sinds 1 november 2005 in dienst bij Het Expertise Centrum als marketing en communicatie medewerker en heeft de Marketing en Communicatie afdeling voor HEC opgezet. Zij was verantwoordelijk voor de integratie en professionalisering van alle communicatie-uitingen, de vernieuwing van de huisstijl, professionalisering van de evenementen en het opzetten van een nieuwe website. Daarnaast heeft zij gewerkt aan een marketing strategie voor de organisatie en haar onderdelen waaronder de Europa-Unit, het traineeprogramma en IMAC, overheidsacademie voor Informatiemanagement. Inmiddels is de afdeling gegroeid naar drie medewerkers.

Vanaf januari 2009 zijn ROI en HEC samen gegaan om de publieke sector nog beter te kunnen ondersteunen. Met deze benoeming zal Bianca Valkenburg ook beide Marketing en Communicatie afdelingen naar elkaar toe brengen om zo de kracht van beide organisaties optimaal te benutten in de te ondernemen activiteiten.

Na haar studie Commerciële Economie aan de Hogeschool voor Economische studies (HES) in Rotterdam is zij in januari 2004 gestart als marketing medewerker bij Scan Sys. Tijdens haar werkzaamheden bij HEC heeft Bianca eind 2008 een Master Marketing Management & International Business aan TiasNimbas Business School afgerond. Ze publiceerde over Business-to-Government marketing voor professionele dienstverleners.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.hec.nl