IP-X verandert naam in Goedemensen.

19/04/2010 09:00

Goedemensen

Detacheringsbedrijf opent tevens nieuwe vestiging in Rotterdam.

Amsterdam, 19 april 2010

IP-X, een middelgrote speler op het gebied van detachering, werving & selectie, wijzigt vandaag haar naam in Goedemensen detachering. Het bedrijf heeft ambitieuze groeiplannen en denkt deze onder de naam Goedemensen sneller te kunnen uitvoeren.

Directeur Ronald Eerbeek zegt: 'We bestaan inmiddels zo'n tien jaar en de naam IP-X heeft zijn werk goed gedaan want we zijn een gezond, florerend bedrijf. Toch merkten we dat we vooral binnen een bepaalde niche bekend zijn en dat de oude naam daarbuiten niet direct duidelijkheid verschafte over wie we zijn en wat we doen. We wilden een naam die toegevoegde waarde levert. Het draait in onze branche maar om één ding: het bemiddelen van goede mensen. Want goede mensen maken een bedrijf. Vandaar de keuze voor de naam Goedemensen. De eerste stap in de groei onder de nieuwe naam is de vestiging in Rotterdam die we vandaag openen. Het is dus eigenlijk dubbel feest!'

Wat betreft de werkzaamheden van het bedrijf verandert er ook het een en ander. Goedemensen blijft werkzaam op meerdere gebieden als het gaat om vast en tijdelijk personeel. Maar de focus komt meer op detachering te liggen en komen er specialismen bij. Eerbeek hierover: 'Feitelijk maakt detachering al lange tijd het grootste deel van onze werkzaamheden uit. We zien op dat gebied ook de meeste groei. Daarom voegen we naast Finance de specialismen Documentaire Informatie Voorziening (DIV) en Inkoop toe aan onze activiteiten.'

De naamswijziging gaat uiteraard gepaard met een nieuwe huisstijl. Hiervoor zijn alle medewerkers gefotografeerd. Zij sieren onder andere de website, het briefpapier en natuurlijk ook de visitekaartjes van Goedemensen. Ook is er een communicatiecampagne ontwikkeld die binnen enkele weken te zien zal zijn in vakbladen en financiële bladen en heeft de onderneming een nieuwe website die te vinden is op www.goedemensen.nu.

END

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://goedemensen.nu