Ingezonden persbericht


19 april 2010

Intermediair als eerste carriereplatform nu ook beschikbaar via Android en iPhone app

Even snel op weg naar je sollicitatiegesprek onderweg de laatste tips raadplegen? Of in de trein even rustig op zoek naar je droombaan? Dat kan vanaf nu met de iPhone en Android apps van Intermediair. Intermediair lanceert in samenwerking met yoMedia een mobiele applicatie waarmee hoogopgeleiden vacatures kunnen zoeken en de laatste tips kunnen raadplegen over netwerken , solliciteren en het maken van een cv.

Met de mobiele applicatie kan, net als op intermediair.nl, gezocht worden naar vacatures op basis van locatie, trefwoorden, functie en branche. Daarnaast biedt de mobiele applicatie de gebruiker de gelegenheid om de artikelen van Intermediairs arbeidsmarktexperts te lezen, verdeeld over de rubrieken 'Netwerktips', 'Sollicitatietips' en 'CV en Brieftips'.

De applicatie is beschikbaar op alle Android en iPhone toestellen en is vanaf vandaag te downloaden via de Android Market en App Store. Naast Intermediair weekblad, de carrièregidsen en de grootste carrièresite voor hoogopgeleiden is Intermediair nu dus ook via het mobiele platform beschikbaar.

"Dit is de eerste stap van Intermediair op mobiel", zegt marketing manager van Intermediair Sander den Heijer. "Uit onderzoek onder onze lezers en sitebezoekers bleek medio 2009 de behoefte om ook op mobiel vacatures en carriere-informatie te raadplegen. Dit is dan ook nadrukkelijk een eerste versie. Hiermee willen we gaan leren van gebruikers wat werkt en wat niet. Op basis daarvan zullen we de apps dan voortdurend aanpassen en aanvullen".

De applicatie is ontwikkeld door de Amsterdamse softwareontwikkelaar yoMedia.

Meer over Intermediair op mobiel vind je op: www.intermediair.nl/mobiel
---


Noot voor redacties