Ingezonden persbericht


Persbericht

Euler Hermes kiest DM Interface

Aan: alle redacties
Almere, 14 april 2010

Euler Hermes kiest voor DM Interface

Wereldmarktleider kredietverzekeren en corparate incasso Euler Hermes heeft gekozen voor DM Interface voor de uitvoering van zijn leadgeneratie-programma. Voor het verkopen van zijn corporate incasso en kredietverzekeringsproducten gebruiken account managers van Euler Hermes een online applicatie van DM Interface. DM Interface verzorgt daarbij ook alle uitgaande email-communicatie en de responseverwerking.

Via de door DM Interface gebouwde campagnemanagement-omgeving verzendt Euler Hermes aan prospects emailacties met een call to action in de vorm van het aanvragen van een gratis kredietwaardigheidsscan. De respons wordt direct verwerkt en zowel account managers als management ontvangen direct de resultaten. Non-respons wordt daarna nagebeld door de account managers of door professionele callcenters. De data-uitwisseling met de CRM-systemen van Euler, en de integratie met de CRM-systemen van call centers is ook door DM Interface ingericht.

Volgens CEO Wiebe Barkey van DM Interface is het werk voor Euler Hermes een zeer effectief voorbeeld van CrossMediale business-to-business marketing. "Weinig bedrijven hebben hun b-to-b marketing zo tot in de puntjes geregeld als Euler. Daarbij stuurt Euler Hermes continue op KPI's en resultaten, om campagnes te optimaliseren. Het is prachtig om daaraan te mogen meewerken."

Volgens Niels de Bever, Manager Marketing & Communicatie van Euler Hermes Nederland is de samenwerking met DM Interface zeer vruchtbaar. "De samenwerking met DM Interface heeft ons in staat gesteld een professionele vervolgstap te nemen in onze marktbewerking. Met behulp van verschillende online tools verwachten wij niet alleen onze sales-hitrates verder te verbeteren, maar ook een stap te zetten naar meer en betere kwalificatie informatie over onze prospects. Dit zorgt ervoor dat we zowel op de korte termijn als op middenlange termijn bij de juiste bedrijven aan tafel zitten met het juiste verhaal."