Imtech NV


Bert Vrielink overleden

19 april 2010

Met grote verslagenheid hebben we kennis genomen van het onverwachte overlijden van Bert Vrielink, Directeur Imtech ICT Performance Solutions en Imtech ICT Technical Systems. Hij is slechts 44 jaar oud geworden.

Voor iedereen die hem gekend heeft is dit een zeer groot en onbegrijpelijk verlies.

Onze gedachten gaan allereerst uit naar zijn vrouw en kinderen, de naaste familie en vrienden. Wij wensen hen heel veel kracht toe om dit verlies te verwerken.

Ook denken wij aan zijn collega's in Zaltbommel waarmee hij in de afgelopen 10 jaar het bedrijf Imtech ICT Performance Solutions heeft opgebouwd. Bert heeft Performance Solutions op een bijzonder inspirerende wijze en met een buitengewoon hecht team in de markt gezet. Onze gedachten gaan ook uit naar de collega's van Technical Systems waar Bert sinds eind november 2009 als directeur was aangesteld en het Management Team van Imtech ICT Nederland waar Bert met zijn kennis, ervaring en enthousiasme een grote bijdrage aan leverde.

Er is een condoleanceregister geopend op internet waar iedereen die Bert heeft gekend de mogelijkheid heeft om een persoonlijk bericht achter te laten. Dit register is bereikbaar via de websites van Imtech ICT Nederland (www,imtech.eu/nl/ict) of via de volgende link: http://bertvrielink.condoleanceregister.com.

Copyright © 2010 Imtech