Belvedere heeft renovatie van luxe woonzorg complex senioren afgerond


Hoogwaardig woonzorgcomplex speelt in op `nieuwe generatie senioren'

ROTTERDAM, 20100419 -- Belvedere Residence Essenburgh, het comfort- en woonzorg appartementencomplex voor senioren in het Rotterdamse Kralingen, heeft de laatste fase van een ingrijpende renovatie afgerond. In de afgelopen periode zijn er een aantal nieuwe appartementen gerealiseerd die aan de eisen voldoen voor hoogwaardig individueel wonen voor senioren. Afgestemd op de behoeften van de huidige en aankomende generatie senioren, behelst dit concept comfort, zorg en zekerheid op het hoogste niveau, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Nederland vergrijst. Naast deze economische ontwikkeling, is er vooral op sociaal vlak aanpassing nodig voor deze `grijze golf'. De `nieuwe' generatie senioren heeft andere zorgbehoeften en verlangt meer comfort en veiligheid dan de voorgaande generaties ouderen. De materiele welstand van deze groep ligt hoog. Zo blijven zij zo lang mogelijk in het eigen huis wonen. Wanneer (mantel)zorg hiervoor echter ontoereikend is, kan men bij Belvedere Residence Essenburgh terecht voor `individueel en comfortabel wonen op niveau'.

Belvedere Residence Essenburgh biedt ouderen zorg op ieder niveau. Zo kunnen senioren hier begeleid wonen en eventueel later van verpleging en verzorging gebruik maken. Ook wanneer één van beide partners hulpbehoevend is, hoeft men niet apart te wonen of een stap terug te doen in de kwaliteit van leven. Men zal dus nooit meer hoeven te verhuizen, het zorgconcept van Belvedere voorziet in alle behoeften.

"Aan de individuele behoeften en de hoge kwaliteit van diensten wordt binnen Belvedere Residence Essenburgh veel waarde gehecht," bevestigt Emile Vonk, directeur bij Belvedere. "Senioren kunnen naar het mooie restaurant, een lekker drankje drinken aan de bar, gebruikmaken van de kapsalon maar ook naar de fysiotherapeut, pedicure, manicure en schoonheidsspecialiste. Daarnaast organiseren we met grote regelmaat interessante excursies en concerten."

Op de website van Belvedere Residence Essenburgh (www.residenceessenburgh.nl) is meer informatie te vinden over het hoogwaardige woonzorg concept.





Ingezonden persbericht